Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВЩе следваме това, което сме заявили. Най-важното в момента

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВЩе следваме това, което сме заявили. Най-важното в момента
Коментари Харесай

Христо Проданов: Сега най-важно е да се отстрани моделът на корупцията и задкулисието, наложен от ГЕРБ

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър БТВ

" Ще следваме това, което сме декларирали. Най-важното в момента е премахване модела на ГЕРБ като олицетворение на задкулисието и корупцията. За наши евентуални сътрудници първо би трябвало да имаме декларирани позиции от другите партии. Ясно е, че кандидатурата на ГЕРБ няма да я подкрепим, сподели на влизане на първото пленарно съвещание на новия парламент депутатът Христо Проданов от Българска социалистическа партия, съобщи БТВ.

 

Малко преди него Тома Биков от ГЕРБ съобщи: 

" Въпросът е дали предложенията ни биха получили поддръжка. Нашето желание е да възстановим политическия разговор в тази комплицирана обстановка.

В идващите няколко месеца геополитическите провокации ще бъдат съществена тематика и България би трябвало да е единна. Който си мисли, че ще раздели обществото на групички, ще заплати политическата цена за това. 

Не водим диалози още с никого. Предстои да поканим политическите сили, които биха могли да ни поддържат. Бихме предложили на всички, без Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, дългосрочна стратегия, до каква степен те ще се отзоват - ще забележим. Ако не получим поддръжка, цялата отговорност ще падне върху господин Станислав Трифонов и господин Радев. "  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР